Nyheder

Tildeling af boligerne i Andr. Flensborgsgade 2 + 4.

20-02-2019
Vi er i gang med at fordele lejlighederne og afventer lige de sidste detaljer. Vi vil løbende fremsende kontrakter til de ansøgere, der har fået en bolig, når vi er klar til det. 
Indflytningen i lejlighederne i Andr. Flensborgsgade 2 ligger ikke helt fast endnu, og disse kontrakter vil blive fremsendt senere, når vi har en dato. 

Til dig der betaler husleje via girokort.

10-01-2019
Pr. 1. januar 2019 vil der ikke længere blive udsendt huslejeopkrævninger med posten. Huslejeopkrævningen vil blive sendt til din e-boks. Er din huslejeopkrævning tilmeldt PBS, sker der ingen ændringer. 

OBS! OBS! Ændring af vores tilbudsprocedure.

13-12-2018
For at vi hurtigere kan få udlejet de ledige lejligheder, ændrer vi nu lidt i vores procedure. En ledig bolig vil fortsat blive tilbudt ud til flere ad gangen. Det nye er at alle bliver tilbudt at se boligen og herefter skal svare ja eller nej. Lejekontrakt vil efterfølgende blive fremsendt til ansøgeren med den største anciennitet. Hvis denne ændring giver anledning til spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. 

Hvis du bruger Google Crome

14-11-2018
Vi får en del opkald omkring en sikkerhedsadvarsel ved brug af vores hjemmeside. Den er uden betydning. Brug Explorer så slipper du uden om problemet.

Sider